Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi'nde önemli bir değişim gerçekleşti. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı'nın dekanlık görevini bırakmasıyla birlikte, yeni dekan Prof. Dr. Elbeyi Pelit'e görevi devredildi.

Aküturizm (1)

Devir teslim törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özcan Zorlu ve Doç. Dr. Ali Avan ile birlikte akademik ve idari personel katıldı. Tören sırasında konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm Fakültesi'nin kurumsal bir yapıya ulaştığını belirtti ve fakültenin başarı grafiğinin daha da yükseltilmesi gerektiğini vurguladı.

Köksal’a Yurdunuseven’den anında cevap; ‘YAPTIĞIN ŞOVMENLİK’ Köksal’a Yurdunuseven’den anında cevap; ‘YAPTIĞIN ŞOVMENLİK’

Aküturizm (3)

Prof. Dr. Elbeyi Pelit, göreve başlamasıyla ilgili olarak, fakültenin kurumsal yapısının sağlam olduğunu ve sürekli gelişim anlayışıyla çalışacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Türkiye genelinde düzenlenen kongrelerde fakültelerinin övgüyle bahsedildiğini belirterek, bu başarının devamı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Aküturizm (4)

AKÜ Turizm Fakültesi, Türkiye'deki tüm bölümleriyle akredite olan ilk fakülte olma özelliğine sahip. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, fakülte olarak birçok başarı elde ettiklerini ve bu başarının devam edeceğine inandığını ifade etti. Ayrıca, bu yıl da akreditasyon çalışmalarının devam ettiğini ve tüm personelin bu başarıya katkı sağladığını belirtti.

Tören, çiçek takdiminin ardından sona erdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK