Toplantıya İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş ile İl Yönetim Kurulu üyesi Abdil Tıkır katıldı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada;”Geçen hafta Sayın Bakanımız yine ilimizdeydi. Bildiğiniz gibi Şuhut ilçesinde Arızlı göletinin temel atma törenini gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız yine TOSYÖV tarafından gerçekleştirilen üçüncü KOBİ zirvesine katıldı. Tabii yine Vodafone kodlama eğitimine katıldık. 26 Ağustos Tabiat Parkı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Burada yöre ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği, sosyal tesislerin olduğu bir projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. Yine geçen hafta Sinanpaşa İlçe Danışma Meclisi toplantısı vardı. Toplantıyı Sayın vekilimiz Ali Özkaya Beyin katılımı ile gerçekleştirdik”

KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Ak parti İl Başkanı Yurdunuseven;”Kudüs üzerinde şu anda çok ciddi manada bir oyun oynanmaktadır. Burada İslam dünyasının önemli bir yeri olan ilk kıblemiz Kudüs’ü bir Müslüman olarak görmemezlikten gelmemiz mümkün değildir. Yine Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Kudüs biz Müslümanların kırmızı çizgisidir.Kudüs’ü savunmadan insanlığı savunamayız. Ben bunu özellikle vurgulamak istiyorum, çünkü orada çok dinli, çok dilli, çok kültürlü bir yapının devam etmesi gerekiyor. Biz oradaki insanlık suçunun durdurulmasını, katliamın durdurulmasını, buradan çağrı yapıyoruz. Amerika’yı bu yöndeki destekleyici tavrından dolayı şiddetle kınıyoruz”

 Taşeronlara kadro verildi

Başkan Yurdunuseven; “Ülke ekonomisinde son çeyrekte iki haneli büyüme oranlarını yakaladık. Bildiğiniz gibi yüzde 11,1 ile üçüncü çeyrekteki büyüme oranımız çift haneli olarak gerçekleşti. Muhalefet partilerinin liderlerinin söylediklerinin aksine Türkiye büyüyor gelişiyor ve büyümeye devam edecek. Taşeron düzenlemesi ile ilgili 900 bine yakın emekçi kardeşimizin kadroya geçişleri sağlandı. Alt işverende bulunan 450 bin kardeşimiz Sosyal Güvenlik kapsamında sürekli işçiliğe getirildi. Yine belediye ve özel idarelerde bulunan 400 bin taşeron statüsündeki kardeşimiz de belediyelerin iktisadi teşebbüslerinde istihdam edilecekler.Taşeron işçiler artık devlet güvencesine geçmiş oldular” dedi.

ODAK HABER/AHMET SARLIK

 

Editör: TE Bilisim