Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ın başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla Kaymakamlar Toplantısı gerçekleştirildi. İlçelerde yürütülen çalışmaların kapsamlı şekilde değerlendirildiği toplantıda, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli biçimde sunulmasına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Bunun yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yapılması planlanan çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

ÇALIŞMALAR ELE ALINDI
Toplantıda, ilçelerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. İlçelerde devam eden hizmetlerin yanı sıra vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yürütülebilecek çalışmalar da değerlendirildi. Kamu hizmetlerinin ilçelerde düzenli ve koordineli şekilde yürütülmesine yönelik konuların ele alındığı toplantıda, farklı alanlardaki çalışmaların mevcut durumu üzerinde duruldu.

KAMU HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON VURGUSU
Vali Dr. Naci Aktaş, toplantıda yaptığı değerlendirmelerde vatandaşlara sunulan hizmetlerde hız, etkinlik ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun hizmetlerin daha etkin şekilde yürütülmesindeki önemine vurgu yapan Aktaş, vatandaş odaklı hizmet anlayışının kararlılıkla sürdürülmesi yönünde talimat verdi.


