Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’a çeşitli derneklerin başkanları ve temsilcileri ile Miryokefalon Savaş Alanı yüzey araştırmacısı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Kaya ziyaret gerçekleştirdi.

DERNEK BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ
Vali Aktaş’ı ziyaret edenler arasında Şuhut Balçıkhisarlılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yakşi, Sıla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcisi Abdürrauf Özder, Tekke Camii ve Külliyesi Yapım İşletme Derneği Başkanı İsmail Aydın ile Afyonkarahisar Çavuşbaşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ertaş yer aldı.

FARKLI ALANLARDAN İSİMLER DE KATILDI
Ziyaretçiler arasında Afyon Kafe ve Restoran İşletmeciler Derneği Başkanı Gürani Güzbey, Şehit Süvari Teğmen Yıldırım Kemal Bey Vakfı Başkanı Recep Gülcemal, Uluslararası Bilim Teknoloji ve Girişimcilik Derneği Başkanı Rabia Hazal Keskin ile AKÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Kaya da bulundu. Heyetler, beraberindekilerle birlikte Vali Aktaş’ı ziyaret etti.





