Afyonkarahisar’da kadın çiftçilere tarım ve hayvan sağlığı eğitimi
Afyonkarahisar’da kadın çiftçilere tarım ve hayvan sağlığı eğitimi
İçeriği Görüntüle

Törende konuşan Vali Naci Aktaş, sekiz aydır birlikte mesai yaptığı Ayrancı’ya veda ederken duygusal anlar yaşadı. Aktaş, “Son derece üzgünüm, şok içindeyim, kırgınım, kızgınım ama bunların hiçbiri bu yolculuğu değiştirmiyor” dedi.

Düzenlenen törene, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanı Tuğgeneral Cüneyt Güven, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kaya, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gökhan Demirtola, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, belediye başkanları, kaymakamlar ve siyasi parti il başkanları katıldı.

Whatsapp Image 2026 10 09 At 10.46.05

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı’nın hayatını kaybetmesi kentte üzüntüye neden oldu. Ayrancı için Afyonkarahisar Valiliği önünde düzenlenen cenaze törenine protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, Ayrancı ile sekiz aydır birlikte çalıştıklarını belirterek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Whatsapp Image 2026 10 09 At 10.46.06 (3)

“BUGÜN BAŞKA BİR YOLCULUKTA BİR ARADAYIZ”

Görev değişikliklerinde çalışma arkadaşlarını gülerek ve güzel dileklerle uğurlamaya alışkın olduklarını söyleyen Vali Aktaş, bu kez farklı bir veda için bir araya geldiklerini ifade etti. Aktaş, “Alışkın değiliz. Ya bir arkadaşımız emekli olur ya görev yeri değişir. Yine de o vesileyle gülerek, eğlenerek yolcu ederiz. Maalesef bugün başka bir yolculukta hep beraber bir aradayız. Sekiz aydır beraber mesai yaptık. Son derece üzgünüm, şok içindeyim, kırgınım, kızgınım. Ama bunların hiçbir tanesi bu yolculuğu değiştirmiyor” diye konuştu.

Whatsapp Image 2026 10 09 At 10.46.06 (2)

“HAKKIMIZI HELAL EDİYORUZ”

Yaşananları ilahi takdir olarak nitelendiren Aktaş, kendilerine düşenin Ayrancı’yı son yolculuğuna uğurlamak olduğunu söyledi. Ayrancı’nın ailesine, eşine, evlatlarına, Afyonkarahisar halkına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileyen Aktaş, geride kalanlara sabır temennisinde bulundu. Konuşmakta zorlandığını ifade eden Vali Aktaş, mesai arkadaşları ve amiri olarak Ayrancı’ya haklarını helal ettiklerini belirterek, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Whatsapp Image 2026 10 09 At 10.46.06 (1)

CENAZESİ AMASYA’YA GÖNDERİLECEK

Valilik önünde düzenlenen törenin ardından Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı’nın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Amasya’nın Suluova ilçesine gönderilecek.

2C4585D1 D2Cb 4D1A Bcdb 9D87C744D238

Dc3266C6 8Dda 4C3E A0D0 3B420Ffaaaac

Kaynak: CEMİLE KAYTAN/ FEYZA ÖZAY TOPUZ