Başkan Kılınçarslan: “19 Mayıs, gençlerimize armağan edilmiş en değerli miraslardan biridir” Başkan Kılınçarslan: “19 Mayıs, gençlerimize armağan edilmiş en değerli miraslardan biridir”

Afyonkarahisar Valiliği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek resmi kutlama programını duyurdu. Tören, bugün saat 11.00'de Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Programın ardından, VIP çıkışında öğrencilere spor malzemesi desteği sağlanacak. Bu kapsamda 100 çift basketbol potası, 100 voleybol direği, 100 masa tenisi seti, 100 bilek güreşi masası, 100 hentbol kalesi ve 100 badminton direği okullara dağıtılacak.

Kutlamalar, spor salonunun önünde düzenlenecek motor gösterisi ile devam edecek. Afyonkarahisar’daki etkinliklerin gençlerin sporla buluşmasına ve bayram coşkusunu doyasıya yaşamasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Kaynak: GAMZE KARABULUT