Hem tecrübeli hem de genç oyunculara yönelen Afyon ekibi, yaptığı transferlerle taraftarlarına umut verdi.

ÜÇ YENİ TRANSFER

İlk transferini Yalova FK’dan yapan 1923 Afyonspor, şampiyonluk yaşayan takımın önemli oyuncularından Arif Arslan’ı renklerine bağladı. Kenar forvet mevkiinde görev yapan Arslan, hücum hattına dinamizm katması beklenen isimler arasında yer alıyor.

Bir diğer transfer ise Nevşehir Belediyespor’dan geldi. 2005 doğumlu genç futbolcu Emirhan Güler, hem sağ bek hem de kanatlarda görev alabiliyor. Çok yönlü oyun tarzıyla dikkat çeken Güler, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Kaleye de genç bir takviye yapan 1923 Afyonspor, Gebzespor’dan 2005 doğumlu file bekçisi Süleyman Bahçeli’yi kadrosuna kattı. Yetenekleriyle dikkat çeken Bahçeli’nin, takımın uzun vadeli planlarında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Masterlerin karşılaşmasında dostluk kazandı
Masterlerin karşılaşmasında dostluk kazandı
İçeriği Görüntüle

7. GRUP’TA MÜCADELE EDECEK

Eski adı Ayvalıspor olan 1923 Afyonkarahisar Spor Kulübü, yeni sezonda BAL 7. Grup’ta mücadele edecek. Afyon temsilcisinin grubunda Antalya, Burdur, Denizli, Isparta, Konya ve Muğla’dan güçlü takımlar bulunuyor. Yönetim, yapılan transferlerle zorlu grup mücadelesinde üst sıraları hedeflediklerini belirtti.

1 (1)-4

2 (1)-3

3 (1)-1

Muhabir: Mustafa Dadak