Yurdunuseven’den DEM Parti’nin önergesine 50 kriterli yanıt
Yurdunuseven’den DEM Parti’nin önergesine 50 kriterli yanıt
İçeriği Görüntüle

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Sorumlusu Beyza Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Arısoy, Teşkilat Başkanı Nazife Sarıkaya ve Siyasi İşler Başkanı Mersiye Ölmez’in katılımıyla gerçekleştirilen saha programında, Genel Merkez tarafından belirlenen çalışma planı uygulandı. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı amaçlayan heyet, ziyaretlerin ardından teşkilatın yürüttüğü faaliyetleri ele alarak gelecek dönem çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni̇den Refah (5)

FATİH ERBAKAN’IN MEKTUBU VATANDAŞLARA ULAŞTIRILDI

Saha faaliyetleri hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Sorumlusu Beyza Özmen, çalışmalar kapsamında vatandaşların kapılarının tek tek çalındığını ve esnaf ziyaretleri yapıldığını belirtti. Ziyaret sırasında evinde bulunamayan vatandaşlar için not bırakıldığını aktaran Özmen, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın esnaf ve seçmenlere yönelik kaleme aldığı mektubun da iletildiğini söyledi. Özmen, Afyonkarahisar’daki teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmesinde, İl Kadın Kolları yönetiminin oluşturulması sürecinde gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade etti. İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve ekibinin kadın kollarına destek verdiğini belirten Özmen, saha çalışmalarının planlanması ve lojistik hazırlıkların tamamlanmasının ziyaretlerin gerçekleştirilmesini kolaylaştırdığını dile getirdi.

Yeni̇den Refah (3)

“MİLLİ GÖRÜŞ ŞUURUNU DAHA NET ANLATACAĞIZ”

Önümüzdeki dönemde daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Özmen, saha faaliyetlerinin genişletileceğini bildirdi. Yeniden Refah Partisi’nin yaklaşımını ve Milli Görüş anlayışını seçmenlere anlatmaya devam edeceklerini belirten Özmen, çalışmaların teşkilatın farklı kademelerinin ortak çabasıyla yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Afyonkarahisar’da saha çalışmaları için uygun bir ortam bulunduğunu ifade eden Özmen, vatandaşlarla iletişimi güçlendirmek ve daha fazla kişiye ulaşmak istediklerini belirterek, “İşimiz vaktimizden çok diyoruz. İnşallah daha güzel, daha verimli çalışmalarda Afyon'da buluşacağız” dedi.

Yeni̇den Refah (1)-1

EMEKLİLERİN DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı, saha programının yanı sıra Tüm Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Döner’i de ziyaret etti. İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’ın da katıldığı görüşmede, emeklilerin mevcut durumu ele alındı. Ziyarette ayrıca Yeniden Refah Partisi’nin emeklilere yönelik planladığı düzenlemeler hakkında bilgi paylaşıldı. Görüşmenin ardından Dernek Şube Başkanı Bekir Döner, ziyaretlerinden dolayı parti heyetine teşekkür etti.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ