TEK MAÇ OYNANACAK

Ligin ilk haftasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda 1-0 mağlup olan ve bu hafta da evinde orhangazispor ile 0-0 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Elibol Sandıklıspor, sezon açılışında karşılaştığı ve 2-1 yendiği Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor karşısında turu geçmenin peşinde. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmada kazanan takım tur atlayacak. Grupta diğer eşleşmelerde ise Denizli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de yer almasına rağmen 3. Lig’i hedefleyen Uşak Sportif Gençlikspor’u yine aynı saatte evinde ağırlayacak.

GEÇEN YIL İLK TURDA ELENMİŞTİK

Kızılcabölükspor’un sahasındaki bu maça Sandıklıspor’lu taraftarların da büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor. İlk turda toplam 80 takım mücadele edecek. Kazanan 40 takım adını 2.tura yazdıracak. Karşılaşmalar 10-12 Eylül tarihlerinde oynanacak. Elibol Sandıklıspor geçen sezon kupada ilk turda Isparta Emrespor’a yenilmişti.

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Elibol Sandıklıspor Kulübü Başkanı Erol Mezgil, üç senedir Afyonkarahisar’ı profesyonel liglerde temsil ettiklerini belirterek, “Geçen sezon çok zor şartlar altında ligde kalmayı başardık. Bu sene takımımıza yeni futbolcular transfer ederek şekillendirdik. Kızılcabölükspor ile yapacağımız Ziraat Kupası 1. tur maçına mutlak turu geçmek için çıkacağız ve inşallah Denizli’den galibiyet ile döneceğiz. Takımımız buna hazır ve takımıma güveniyorum” dedi.

GALİP GELMEK İSTİYORUZ

Başkan Mezgil, geçen seneki 5 futbolcuyla yolu devam ettiklerini belirterek, “Takımımıza, hocalarımıza ve yeni yönetimimize güvenimizin tam olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. bugün oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında galip gelmek istiyoruz.” diye konuştu.

BAŞARIYLA TEMSİL EDECEĞİZ

Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Hakan Karaca ise, futbolcularla bu sene tüm güçlerini sahada gösterip Afyonkarahisar’ı 3. Lig’de ve Ziraat Kupası maçında başarıyla temsil edeceklerini belirtti.

 

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur 6.Grup Eşleşmeleri:

Saat: 16:00 Doğan Seyfi Atlı Stadyumunda: Kızılcabölükspor-Elibol Sandıklıspor

Saat: 16:00 Uşak 1 Eylül Stadyumunda: Uşak Sportif Gençlik Spor-Denizli Büyükşehir Belediyespor

Editör: TE Bilisim