Ziraat Bankası, mayıs ayında düzenlediği kampanyanın sona ermesi nedeniyle yeni bir duyuru yaptığını, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin ise çok az zamanının kaldığını açıkladı. Ziraat Bankası, tatilden teknolojiye, gıdadan akaryakıt ürünlerine kadar hemen her sektörde kampanyalar düzenleyerek yılbaşı döneminde alışveriş yapan müşterileri için hediye puan, taksit, indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Banka, kampanya kapsamında kıyafet satın alan müşterilere 1.000 lira vereceğini, kampanyanın 31 Mayıs’ta sona ermesi nedeniyle müşterilerin acele etmesi gerektiğini bildirdi.

Bu nedenle Bankkart ile, üyenin işyerindeki Bankkart POS’tan yapılacak olan 2 bin 500 lira ila 4 bin 999 lira arasın her alışverişte 250 lira, 5.000 lira ve üzeri her alışverişte 500 lira, toplam 1.000 lira ödenecek. Giyim ve ayakkabı alanları ayrı günlerde yapılacak ve aynı anda dağıtılacak.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden yapılabilmektedir. Kampanyadan yararlanmak için satın almadan önce promosyona katılmanız gerekmektedir.

Ana faaliyet konusu hazır giyim ve ayakkabı sektöründne olmayan e-ticaret ve fiziksel üye firmalardan yapılan giyim ve ayakkabı alımları kampanyaya uygun değildir.

Bu promosyon kişisel banka kartına sahip müşteriler için geçerlidir.

Bu kampanya müşteri bazlı olup 1.000 TL’ye kadar Bankart Lira kazanabilirsiniz. Promosyon koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecektir.

Kampanyaya yalnızca aynı gün ve aynı işyerinde yapılan ilk harcama dahil edilecektir. Bankkart’ın kredi ile banka kartı imkanları kullanılarak yapılan işlemler harcama tutarına sayılacaktır.

Kaynak: SEDA CAN