AK Parti'de il başkanı kim olacak? AK Parti'de il başkanı kim olacak?

Afyonkarahisar'daki Çevre Yolu, bir kez daha trafik kazasının adresi oldu. 14 yaşındaki Elif E., Trio Vista Konakları önünde otomobilin çarpması ile yaralandı. Gözler bir kez daha Afyon İl Trafik Komisyonu üzerine çevrilirken, "Bu kazalar yeterince dikkate alınıyor mu?" sorusu akıllara getirdi.

kaza afyon

Kaza, yoğun kullanılan Trio Vista Konakları karşısında yaşandı. 03 AEH 412 plakalı otomobilin ne yazık ki genç Elif E.'ye çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle yaralanan kız, hızla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, duruma müdahale etti ve kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

kaza afyon

AYNI YERDE İKİ AYNI KAZA

Bu olay, hafızalardaki 02.08.2021 tarihinde meydana gelen kazayı hatırlattı. Aynı yol üzerinde gerçekleşen kazada, İbrahim C.'nin yönetimindeki 03 BN 268 plakalı araç, 5 yaşındaki A.T.E. ve annesi Tuğba Eker'e çarptı. Yaralanan anne ve oğlu, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldılar. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen her ikisi de hayatını kaybetti. Çevre yolu güzergahındaki bu iki kaza, Afyon İl Trafik Komisyonu'nun alınacak önlemler konusunda ne kadar etkili olduğu sorularını akıllara getiriyor. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN // GÖKHAN KOCAASLAN