3 kişiyi vuran şahsa ne oldu? 3 kişiyi vuran şahsa ne oldu?

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ve Emirdağ Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencileri, TEKNOFEST 2024 için hazırlıklarını sürdürüyor.

AKÜ

Projelerin Tanıtımı

TECHNO Show ve Engin Arık takımları, Emirdağ MYO'da gerçekleştirilen proje sunumlarında TEKNOFEST 2024 yarışmaları için projelerini tanıttılar. Engin Arık takımı, liderleri Berkay Arslan önderliğinde, toryum madeninin enerji sorununa temiz ve ekonomik bir çözüm olabileceğine dair fikirlerini paylaştı. TECHNO Show takımı ise kaptan İlayda Erkan yönetiminde, bitkisel tabanlı çalışmalarında sağlık ve kozmetik sektörüne doğal çözümler sunmayı hedefledikleri projelerini sundu.

AKÜ

Teknoloji Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaysal, öğrencilerin TEKNOFEST 2024'e katılımlarını desteklediklerini ifade etti. Kaysal, üniversitenin öğrencilere sağladığı rehberlik ve destekle, teknoloji ve inovasyon alanında önemli başarılar elde etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

AKÜ

Geleceğin Mühendisleri ve Teknoloji Uzmanları

Etkinliğe; Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Köse, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğünden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaysal, Öğr. Gör. Fatih Mazlum ve Arş. Gör. İbrahim Çelik, Takım Danışmanı Öğr. Gör. Fatma Topuz Eryürük ve akademik sorumlular Öğr. Gör. Esra Ayça Güzeldere Yılmaz ile Öğr. Gör. Müslüme Atalay’ın da desteğiyle takımlar, projelerini tanıttı.

AKÜ

Kaynak: GAMZE KOÇAK