İlçe Başkanları Cumhur İttifakı ile ilgili olarak MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda her ihtimale hazır olmak adına aday adaylarının müracaatlarını aldıklarını ve ön değerlendirmelerini yaptıklarını belirterek, ‘Eğer ittifak olacaksa Liderimiz ne derse ona göre hareket ederiz. Ama gönlümüzden geçen tüm İlçelerde ve Merkezde kendi adaylarımızla seçime girmektir. Bunun içinde aday adaylarının müracaatlarını aldık. Değerlendirmelerimiz yapıldı. Bugünlerde ittifak ile ilgili net karar alındıktan sonra da bizim teklif götüreceğimiz adaylar da olacaktır. Tam yol ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız mevcut belediye sayımızı en azından ikiye katlamaktır’ dediler.

Havuz Başında “Elhamdülillah’lı” paylaşım! Havuz Başında “Elhamdülillah’lı” paylaşım!

MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak basına kapalı toplantıda yaptığı konuşmada, ‘Afyon Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i takdir ediyoruz. Daha önce de açıkladım. İttifakın Afyon’daki koçbaşı Mehmet Zeybek’tir. AK Parti kendisini aday olarak gösterdiği takdirde kendisine olan güvenimiz nedeniyle ittifaktan yanayız. Eğer başka bir aday gösterildiği takdirde İl Başkanımız ve ilgili arkadaşlarımız ile görüşür ona göre görüşümüzü Genel Merkezimize bildiririz. Bazı İlçelerde durum buna benzerdir. Biz Cumhur İttifakı’nın Afyon’daki tüm Belediyeleri almasını istiyoruz. Biz buna göre hareket ediyoruz. Bazı yerlerde MHP ve AK Parti ayrı ayrı aday çıkarttığı takdirde bu diğer partilere yarayacak. Bunu görüyoruz ve bununla ilgili elimizde doneler var. Bunları bir kaç gün içerisinde ilgili bazı isimler ile de masaya yatıracağız. Söylediğim gibi amacımız Afyon’da tüm belediyelerin Cumhur İttifakınca kazanılmasıdır’ dedi.

Siyasi kulislerde MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın bu sözlerinin Afyon’da Cumhur İttifakı’nın bazı noktalarda birlikte hareket etmesiyle ilgili kapıların kapanmadığını gösterdiğini ifade ettiler. ODAK ÖZEL HABER// MEHMET EMİN GÜZBEY 

Editör: Fadime Özkaran