AK Parti'nin Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Çoban, partisine aday adaylığı başvurusunu duyurdu. Çoban, partisinin kurucusu olduğunu ve daha önce İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Başkanlığı gibi görevlerde bulunduğunu belirtti. Çoban, görev süresi boyunca partisinin ve halkın yüzünü kara çıkarmadıklarını ve büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

BORÇSUZ BİR BELEDİYE DEVRETTİM

Çoban, belediye başkanlarının şehrin her kesimine sığınabilecek bir liman ve güvenilir bir insan olması gerektiğini vurguladı. Çoban, Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak yaptıkları projeleri ve kazanımları anlattı ve borçsuz bir belediye devrettiğini söyledi. Ayrıca, belediyeye kazandırdıkları tesisler ve yapılan alt yapı yatırımları hakkında bilgi verdi. Çoban, aday adaylarına başarılar dileyerek, en çalışkan ve liyakatli olanın adaylık şansını elde etmesini diledi.

STK’LARLA OLAN İLETİŞİMİMİZ EN BÜYÜK REFERANSIMIZDIR

Kimseyle çatışmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan aşk ve şevkle, şeffaf ve hesap verilebilir bir çalışma tarzı vaat eden Çoban, “Belediye personelime geçmişte olduğu gibi çalışma barışı, işyeri huzuru, hakkaniyet vaat ediyorum. Geçmiş 15 yıllık hizmet anlayışımız, insanlarla ve kurumlarla, STK’larla olan iletişimimiz en büyük referansımızdır” dedi. 

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday adayı olan başta mevcut Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere Mahmut Koçak, Şükrü Tunçbilek ve Ömer Altınay’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Çoban, “Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylarımızdan en çalışkan, en adaletli, en üretken olana, en liyakatli, en samimi olana adaylığı nasip etmesini yine Rabbimizden diliyorum” ifadelerini kullandı.
HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN KOCAASLAN-CEMİLE KAYTAN

Editör: Nurbanu Soy