Tahminlere göre, bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah ve öğlen saatlerinde görülecek aralıklı yağışların gece saatlerine doğru kuzey kesimlerde yer yer karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor.

hava durumu

Afyonkarahisar'ın hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Yağmurun yanı sıra, bölge sakinlerini daha sıcak bir hava kucaklayacak.

Rüzgar durumu da dikkat çekiyor. Gün boyunca güneyli yönlerden esen orta kuvvetteki rüzgarın, zaman zaman kuzeyli yönlerden esen hafif ve orta kuvvetli rüzgarlarla değişeceği tahmin ediliyor.

Vatandaşların mevsimlik kıyafetleri hazır tutmaları, her an değişebilecek hava koşullarına karşı önlemlerini almaları öneriliyor.

Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ? Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ?

Yağmurlu havada kullanmak üzere şemsiye ya da yağmurluk bulundurmaları tavsiye ediliyor. Şehir içi veya şehirlerarası yolculuk yapacak sürücülerin ise olası görüş zorluklarına karşı dikkatli olmaları ve trafikte tedbirli hareket etmeleri gerekiyor.

                 

Kaynak: SEDA CAN