Emirdağ’da korkutucu kaza can alıyordu! Emirdağ’da korkutucu kaza can alıyordu!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, bölgede faaliyet gösteren bir suç örgütünün uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, elde edilen istihbaratı değerlendirerek harekete geçti.

Soruşturma çerçevesinde ekipler, Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesi ve Sandıklı ilçesinde belirlenen şüphelilere ait 4 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında D.U. tarafından yönetildiği iddia edilen suç örgütünün faaliyetlerine büyük darbe vuruldu.

Gerçekleştirilen ev ve üzeri aramalarında, 62 gram metamfetamin, 10 gram kubar esrar, 8 uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 7 cep telefonuna el konuldu. Güvenlik güçlerinin hassas çalışması sonucu B.S., S.A., V.H. adlarında üç şüpheli kişi yakalanarak gözaltına alındı. Örgüt lideri olduğu belirlenen D.U.'nun yakalanması için operasyonlar devam ederken, M.G. isimli şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, M.K. ismindeki başka bir kişinin ise tutuklandığı bildirildi. Yetkililer, suç örgütüne yönelik soruşturmanın sürdüğünü ve ileriye dönük operasyonların devam edeceğini duyurdu. FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran