Antalya'da düzenlenen 55. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finali'nde, Afyonkarahisar'dan katılan ekiplerimiz, 3 proje birinci, 1 proje ikinci, 1 proje üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attılar.

Ulaşım Konusunda Sorunlar Yaşandı

Ancak, bu başarılı dönüşte yaşanan ulaşım sorunları dikkat çekti. Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü, "tasarruf" gerekçesiyle öğrencilere araç tahsis etmeyerek, ekiplerin kendi imkanlarıyla otogarlara gitmesini sağladı.

İhmal Edilemez Durumlar

Bu tür ihmallerin tekrarlanmaması için önlemler alınması gerektiği belirtildi. Özellikle TÜBİTAK ve TEKNOFEST Projeleri Yarışmalarına katılan özel ekiplere daha fazla önem verilmesi gerektiği vurgulandı.

Eğitim Sen'den Açıklama

Afyon'da Sivil Savunma Eğitimi ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi! Afyon'da Sivil Savunma Eğitimi ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi!

Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar Temsilciliği, yaşanan durumu eleştirdi ve eğitim faaliyetlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Tebrikler ve Destek Mesajları

Dereceye giren ve giremeyen bütün okulların, ekiplerin, öğrencilerin ve danışman öğretmenlerin başarıları tebrik edilerek, destek mesajları iletildi.

Kaynak: BÜLTEN