TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden HES İlaç Afyonspor, ligin 20. haftasında evinde Serik Belediyespor'u konuk etti. Ligin ilk maçında Serik'te oynanan maçta da kaybeden Afyonspor, evinde oynadığı maçı da kaybetti. Maça başlamadan önce Irak'ta şehit düşen 9 asker için saygı duruşunda bulunuldu. HES İlaç Afyonspor, öne geçtiği maçta iki gol yedi ve Serik Belediyespor maçı 2-1 kazandı. Afyonspor'un tek golünü 47'nci dakikada Tanju Çolak atarken, Serik Belediyespor'un ilk golünü 73'te Emrah Tacir kaydetti. 

Serik Belediyespor'un ikinci golünde ise 89. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde kaleci Boran'ın uzaklaştırmak istediği top Emre Dayan'a çarparak ağlarla buluştu. 

Şampiyon yüzücü Dila Gençay, yeni dereceler için kulaç atıyor Şampiyon yüzücü Dila Gençay, yeni dereceler için kulaç atıyor

Ayrıca tribünlerden maç boyunca "Yönetim İstifa" sloganları atılırken, maçın sonunda Kulüp Başkanı Erkan Çelik'e de protokol tribününde seyirciler tarafından "Önce oyuncuların paralarını ödeyin" diye tepkiler gösterildi. 

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN