Afyonspor'un deneyimli futbolcusu Boran Güngör, kulüp olarak son 6 aydır çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını ancak bu duruma rağmen mücadeleyi sürdürdüklerini ifade etti. Güngör, “Biz maçımızı oynamaya geldik. En iyi şekilde çıkıp maçı oynayacağız. Biz buna odaklandık.” şeklinde konuştu.

Başkan Kızıltoprak, "Vekilimiz kefilimizdir" Başkan Kızıltoprak, "Vekilimiz kefilimizdir"

Afyonspor'da yaşanan mazot krizi ve diğer sorunlara rağmen, oyuncuların antrenmanlara yürüyerek gitmek gibi çözümler bulduğu belirtiliyor. Özellikle 1461 Trabzon maçı öncesinde stadyum önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boran Güngör, takım olarak yaşadıkları zorluklara rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını vurguladı.

Güngör, “Biz her zaman ki gibi 6 aydır olduğu gibi işimizi yapmaya geldik. Buradaki insanların gayesi Afyonspor’dur. 6 aydır yaşadıklarımızın herkes farkında. Bu sıkıntılara rağmen mücadeleyi bırakmayan hem personel hem futbolcular burada. Bu gruba destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Biz maçımızı oynamaya geldik. En iyi şekilde çıkıp maçı oynayacağız. Biz buna odaklandık.” şeklinde konuştu.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN