İl Başkanı, yaptığı açıklamada, "Yollarda hava kararıp, uyku bastırdığında bile direksiyonun başında titizlikle hedefine doğru ilerleyen, zorlu iklim şartlarında, tehlike dolu yollarda emniyet ve dikkati elden bırakmayan şoför kardeşlerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu? İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu?

Bu zorlu meslek grubunu temsil eden şoförler, ülkemiz ekonomisi için kritik bir role sahiptirler. Onların sayesinde, ticaret canlı kalır, market rafları dolup taşar ve hayatımızın her alanını etkileyen ürünler güvenli bir şekilde noktadan noktaya taşınır. Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı, şoförlerin bu önemli katkılarının bilincinde olarak, onların özveri dolu çalışmalarını takdirle selamlamaktadır.

AK Parti İl Başkanlığı ayrıca, yol güvenliği konusunda her zaman şoförlerle iş birliği içinde olma ve onlara destek olma taahhüdünde bulunuyor. İl Başkanlığı, şehirlerarası yollarda daha fazla güvenlik ve konfor sağlamak için gerekli altyapı çalışmalarının sürdürüleceğini ve şoförlerin hak ettikleri itibarı görmeleri için çeşitli projeler üzerinde çalışıldığını vurguluyor.

Bu vesileyle, tüm şoförlerin Dünya Şoförler Günü'nü kutlar, her birinin ailesine ve sevdiklerine sağlıkla, huzurla kavuşmalarını diler. Şoförlerimizin yaptıkları saygın işler ve katlandıkları zorluklar, her zaman takdirle anılacaktır.   F/Ö 

Editör: Fadime Özkaran