İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İslam alimi ve Diyanet İşleri Başkanlığı görevini de üstlenmiş olan Lütfi Doğan'ın vefatını duyurdu. Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Alimin ölümü, Alemin ölümüdür" ifadesini kullanarak, alimin vefatının dünyayı etkileyen bir kayıp olduğuna vurgu yaptı.

Lütfi Doğan, geçmişte Necmettin Erbakan ile birlikte çalışmış ve İslami İlimler Araştırma ve Yayma Vakfının (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürütmüştü. Özkaya, Hocanın vefat haberini, "Rahmetli Erbakan Hocamızın yol arkadaşlarından İSİLAY Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan Hocamız Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim Mekânını Cennet Eylesin...!" sözleriyle kamuoyu ile paylaştı.

Toplumsal ve dini çevrelerde saygın bir isim olarak bilinen Lütfi Doğan'ın vefatı, pek çok kişi ve kurum tarafından üzüntüyle karşılandı. Sevenleri ve takipçileri, sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımlayarak üzüntülerini dile getirdiler ve merhum Doğan için dua ettiler. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran