Türkiye 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere odaklanırken, Afyonkarahisar’da da AK Partili Belediye Başkan Adayları yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. AK Parti’nin Afyonkarahisar Dazkırı İlçesi Belediye Başkan Adayı Fatih Çiçek, genç yaşına rağmen halkın büyük bir teveccühü kazanmaya başladı.

fatih çiçek

AK Parti'nin en genç adayı olan Dazkırı Belediye Başkan Adayı Fatih Çiçek, seçim sürecinde tecrübesi ve hizmet odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Fatih Çiçek, yerel yönetimdeki başarılı geçmişiyle tanınıyor. AK Parti’nin Dazkırı İlçe Başkanlığı görevindeki performansıyla güven kazanan Çiçek, halkın beklentilerini karşılamayı hedefleyen ve çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Çiçek, genç yaşına rağmen büyük bir vizyon sergiliyor.

O illere kara haber tez ulaştı! Günlerce dışarı çıkamayacaklar: Acil uyarı geldi O illere kara haber tez ulaştı! Günlerce dışarı çıkamayacaklar: Acil uyarı geldi

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ GENÇ VE DİNAMİK

Seçim sürecindeki performansıyla adından söz ettiren Fatih Çiçek, halkın desteğini kazanmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. AK Parti'nin en genç adayı olarak, ilçenin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Çiçek, seçmenlerin takdirini kazanıyor.

fatih çiçek

Afyonkarahisar en genç Belediye Başkan Adayı olması ile dikkatleri üzerine çeken Çiçek, geçtiğimiz günlerde partisinin Afyonkarahisar Zafer Meydanında miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Adayı Çiçek’in platformda elini kaldırarak, “Gördüğünüz gibi genç ve dinamik” demişti. İlçenin geleceğine yönelik umut vaat eden projeler sunan Çiçek, genç yaşına rağmen gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ