Kd. Albay Yağan, Dernek binasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Gazi ve Şehit ailelerinden oluşan yönetimi tarafından karşılandı.

İade-i ziyarette Şehit ailelerine ve Kahraman Gazilerine verdiği önemi yineleyen Kd. Albay Yağan Şehit aileleri ve Gazilere ‘Her zaman emrinizdeyim’ dedi.

Şehit aileleri ve Gazilerle yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet ederek hasbihalde bulunan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yağan, başarılı çalışmalarından ve Şehit Aileleri ile gazilere verdiği büyük hizmetlerden dolayı Başkan Kumartaşlı ve yönetimini tebrik etti.

Kd. Albay Yağan, Dernek yönetimi nezdinde tüm Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilere selam ve sevgilerini iletti.

SINIF ARKADAŞINI GÖRÜNCE DUYGULANDI

Dernek binasını gezen ve duvarlarda asılı Şehitlerimiz ile Gazilerin resimlerini teker teker inceleyen İl Jandarma Komutanı Kd.Albay Yağan, yıllarca beraber aynı koğuşta yattığı ve sınıf arkadaşı olan Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül'ün fotoğrafını görünce çok duygulandı.

Uzun süre Şehit arkadaşının fotoğrafına bakan Kd. Albay Yağan, Şehit arkadaşı için dua etti. Şehit arkadaşının babası Mehmet Tankül ile sohbet ederek ellerinden öpen Albay Yağan, diğer şehit aileleri ve Gaziler hakkında Başkan Kumartaşlı’dan bilgiler aldı. Kd. Albay Yağan, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, her türlü etkinlikte ve Şehit Aileleri ile Gaziler için yapılacak hür türlü çalışmalarda hep yanlarında olacağını söyledi.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

Ziyaret sonunda Kd. Albay Yağan, Dernek anı defterine de duygu dolu sözler yazdı. Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran