İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor. Yağcı, Yoğun tempoda ilerleyen kampanya süresince emekliler için sevindirici haberi paylaşarak, belediye tesislerinde 1 TL'ye çay içebileceklerinin müjdesini verdi.

Ziyaretler sırasında Alper Yağcı'ya, İYİ Parti merkez ilçe başkanı İzzet Köken, parti yöneticileri ve yerel seçimlerde aday gösterilen isimler eşlik etti. Yağcı, Afyonkarahisar sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile buluştu ve şehrin yeni dönemdeki yatırımlarında istişare kültürünün ön planda olacağını vurguladı.

Şok istifa: İYİ Parti’de kan kaybı! Şok istifa: İYİ Parti’de kan kaybı!

Alper Yağcı; Afyonkarahisar kasaplar, sucukçular ve lokantacılar esnaf odası başkanı İbrahim Yörük, Berber ve Kuaförler odası başkanı Suat Uygur, Şoförler odası başkanı İbrahim Karataş ,Türkiye emekliler derneği şube başkanı Ahmet Ege, ve Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği başkan Bekir Döner’i son olarak Muhtar dernek başkanı Suat Uygur’u ziyaret etti.

Ziyaretlerde istişare vurgusu yapan Yağcı, “Afyonkarahisar’a yapılacak tüm yeni yatırımlarda inşallah belediye başkanlığı dönemimizde istişare halinde olacağız. Belediye başkanlığı dönemimizde Afyonkarahisar’ımızda istişare ve birlikte hareket etme kültürü ile çalışacağız. Şehrimize kazandırılacak yeni yatırımların yapılması üzerine yola çıktık” dedi.

Özellikle şehirdeki kasaplar, sucukçular, lokantacılar, berber, kuaför ve şoförler odaları başkanlarını ziyaret eden Yağcı, esnafın mali zorluklarla mücadele ettiğini ve yanlarında olduklarını dile getirdi.

Ayrıca, muhtarlık ziyaretleri gerçekleştiren Yağcı, muhtarlarla iş birliği içinde hareket edeceklerini, Afyonkarahisar'ı el ele yürüteceklerini ve muhtarlarla birlikte mutlu bir şehir için çalışacaklarını ifade etti. Yağcı, yeni dönemde göreve gelecek belediye başkanı olarak, mahalle ziyaretlerine devam edip, tüm hanelere hizmet götüreceklerini belirtti.

Emekli derneklerini ziyaret ederken emeklilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Yağcı, göreve gelmeleri halinde su fiyatlarındaki düzenlemelerle emekli abonelere yüzde 75 indirim yapacaklarının sözünü verdi. Emeklilere yönelik eleştirilerini dile getirirken, iktidarın tutumuna karşı çıkarak, emeklilerin refah seviyesinin artırılması gerektiğini vurguladı. Hizmetlerin sürekliliği için STK başkanlarına teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN