Ataköy Mahallesi sakinleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın çabaları sayesinde 30 yıldır çözülemeyen tapu sorunlarının geçen yıl çözülmesi üzerine teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette, MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Taytak'ın yanı sıra MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı yönetimi, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve 28. Dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç de hazır bulundu.

Taytak, Ataköy Mahallesi'ndeki vatandaşların tapu sorununu çözme sürecini anlatarak, geçtiğimiz yıl muhtarın kendisine ilettiği 31 adet mülkiyeti Hazine'ye ait taşınmazın tapu sorununu çözmek için girişimde bulunduklarını belirtti. Milli Emlak Müdürlüğü'ne yapılan müracaatın ardından, çeşitli düzeylerde yapılan ziyaretlerle sorunun çözüldüğünü ifade etti. Ayrıca, fiyatlandırmanın makul ölçüde değerlendirildiğini ve vatandaşların mağdur olmaması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Taytak, Ataköy halkından aldığı destekle 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'a destek istedi. Taytak, yeni bir dönemin başlamasını ve çözülmemiş sorunları birlikte çözmeyi umut ettiklerini belirtti.

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, uzun yıllar süren tapu sorununun çözülmesinden dolayı Taytak'a teşekkür etti. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt da Ataköy Mahallesi'nin tapu sorununun çözülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 Nisan'dan sonra halkla birlikte şehre hizmet etmeye hazır olduklarını ifade etti.

MHP 28. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, Ataköy sakinleri adına Taytak'a teşekkür ederken, 31 Mart'taki seçimlerde MHP'nin belediye başkan adayı Sezer Küçükkurt'a destek vermeye çağırdı.

"Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberleri gerçeği yansıtmıyor "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberleri gerçeği yansıtmıyor

Ataköy Mahalle sakinleri de yıllardır devam eden tapu sorunlarının çözülmesi için Milletvekili Mehmet Taytak'a teşekkür ettiler ve 31 Mart'taki yerel seçimlerde MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'a destek sözü verdiler.

Kaynak: GAMZE KOÇAK