ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde ETSY ile Yurtdışında E-Ticaret eğitimi verildi. ATSO hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimin açış konuşmasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı.

Söz uçar yazı kalır! Söz uçar yazı kalır!

 Sömer, “Odamız, 2018 yılından bu yana düzenlediği tüm eğitimleri ATSO KOBİ Akademisi adı altında gerçekleştiriyor. ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerinin konu ve başlıkları, üyelerimize yönelik yapılan anket neticesinde belirleniyor. Bugün, özellikle yeni girişimciler için son derece bir model olan ETYS sistemi hakkında bilgilerimizi güncelleyeceğimiz bir eğitim düzenliyoruz” dedi.

ATSO Etsy

Sömer, konuşmasına şöyle devam etti:

“Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirket olan ETSY ABD, İngiltere, Kanada, Almanya, Fransa gibi birçok ülkeye satış yapma imkanı sağlıyor. Pek çok e-ticaret sitesinin aksine, bu internet sitesi üzerinden yaptığınız satışlarda şirketiniz olmasına gerek duyulmuyor. Satış işlemlerinin kolayca yapıldığı, ürünlerinize kolayca erişilebildiği bu sistem, iyi bir pasif gelir imkânı sunuyor. Dünyanın yeni ticaret sisteminin anlatılacağı eğitimimizin son derece yararlı olacağını düşünüyor; sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”

Sömer’in ardından Rhyme Export kurucusu İhsan Emsalsiz, ETSY sistemi ve internet sitesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Eğitim, katılım belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN