Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ? Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında kaç ton rekolte bekleniyor ?

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. 03 Mart Pazar günü yapılacak olan MSÜ Sınavına girecek öğrenciler için pazar günü saat 08:00’de Sandıklı Belediyesi önünde hazır bulunacak olan araç, saat 10:00’da yapılacak sınav sonrasında Afyonkarahisar anıt park civarında bekleyerek, öğrenci Sandıklı’ya getirecek.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl; “MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. MSÜ, Türk Silahlı Kuvvetlerine subay yetiştiren bir üniversitedir. Sınava girecek öğrencilerimizin askeri ve akademik yeteneklerini en iyi şekilde sergilemelerini ve hedeflerine ulaşmalarını temenni ediyorum. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza inanıyor ve gelecekteki başarılarınız için şimdiden sizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını dileklerimle” dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK