ATSO hizmet binasında düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel yaptı. Demirel, "İşletmelerde Tedarik Zinciri Yönetimi, üretilen ürünlerin tüketiciye ulaşması için olmazsa olmazdır" diyerek, tedarik zincirinin ürünün üretiminden tüketiciye ulaşmasına kadar olan süreci kapsayan büyük bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar'da Gazze'ye destek için "sessiz yürüyüş" yapıldı! Afyonkarahisar'da Gazze'ye destek için "sessiz yürüyüş" yapıldı!

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ: PERSONEL VE TEKNOLOJİ

Demirel, tedarik zinciri yönetiminin işletmelerin hammaddeye ulaşma süreçlerini de içerdiğine dikkat çekti. Ayrıca, teknolojinin geldiği noktada tedarik zincirinin yazılımlarla kontrol edilmeye başlanmasına rağmen, teknolojiyi yönetecek nitelikli işgücüne ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Demirel, konuşmasını eğitim veren akademisyene teşekkür ederek tamamladı.

EĞİTİM SUNUMU VE SONUÇ

Demirel'in konuşmasının ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Tuğrul Bayat, tedarik zinciri yönetimi konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Eğitim, katılımcılara Katılım Belgeleri'nin takdim edilmesiyle son buldu.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN