Yerel seçimleri kapsamında belediye başkan adayları Afyonkarahisar Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Salonu’nda projelerini anlatıyor. Bu kapsamda AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı icraatlar hakkında bilgiler verdi.

Hüseyin Ceylan Uluçay

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, belediye meclis üyesi adayları ve parti yetkililerin katıldığı toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, ATSO yönetim kurulu, meclis ve disiplin kurulu üyeleri, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler İcra Komite üyeleri ve meslek komitesi üyeleri iştirak etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş’in selamlama konuşmasının ardından AK Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı icraatlar hakkında bilgiler verdi.

Hüseyin Ceylan Uluçay

ULUÇAY 109 PROJESİNİ ANLATTI

Sosyal Politikalar, Sağlık, İstihdam, Ulaşım, İmar, Yeşil Afyon, Sosyal Sorumluluk, Spor, Kültür ve Eğitim başlıkları altında projelerini toplayan ve 109 projesini anlatan Uluçay, iş insanı olarak kendisinin Afyonkarahisar’ın sorun ve sıkıntılarına hakim olduğunu ifade ederek sözlerine başladı. İş insanlarının önerilerine, fikirlerine ve eleştirilerine açık olduğunu belirten Uluçay, 20 yıllık AK Parti belediyeciliğinin devam etmesini vatandaşların istediğini ve kendilerinin de bu 20 yıllık belediyecilik tecrübesi ile başaracaklarının altını çizdi.

Taytak talepleri Bakan Özhaseki’ye iletti! Taytak talepleri Bakan Özhaseki’ye iletti!

Hüseyin Ceylan Uluçay

AFYONKARAHİSAR’A ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Uluçay, ‘’Afyonkarahisar büyük bir şehir olma yolunda ilerleyen, kabuğunu kırması gereken bir şehir. Ben il başkanlığı dönemimde Afyonkarahisar’ın sorunlarıyla birebir hemhal oldum. Projelerimizi hazırlarken bakanlarımızdan söz aldık. Bu projeleri Afyonkarahisar’a kazandıracağız. Bu projeleri belediyenin bütçesinden hiçbir kaynak ayırmadan yapmayı planlıyoruz.  Afyonkarahisar yerel seçim tercihlerini şimdiye kadar iktidardan yana kullandılar. Afyonkarahisar halkı AK Parti’yi desteklemeye devam edecek. Sırtımızdaki yük ağır ancak Afyonkarahisar’a çağ atlatacağız. Bunu başaracağız’’ dedi.

Hüseyin Ceylan Uluçay

İŞ İNSANLARINDAN DESTEK İSTEDİ

İlk projesi kentsel dönüşümle ilgili olarak konuşan Uluçay, “ Mısri mahallemiz kadastro kapsamında bulunan bir mahallemiz. İmar değişikliği 18 uygulaması yapıldığında küçük arsaları bulunan hak sahipleri mağduriyetler yaşayacaklar. Bizde bu alanı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kentsel dönüşüm alanı ilan ettirdik. Burayı belediye aracılığıyla karşılamak imkansız. Orada 564 tane hak sahibi var en az 2 bin civarında ise hissedar var. Bu sorunu belediye aracılığıyla çözmek mümkün değil. Kadastro parselinden dolayı özel kanun düzenleme yaptırdık 20 – 30 metrekare arsası olan dar gelirli ailelerimizin sorunlarını Cumhurbaşkanımıza ilettik ve Türkiye’de ilk defa ve Dünya’da benzeri olmayan bir sistem haline gelecek’’ diye konuştu.

Hüseyin Ceylan Uluçay

Toplantıda 109 projesini iş insanlarına aktaran Uluçay, iş insanlarından da destek istedi. Toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ