Milliyetçi Hareket Partisi'nin Şuhut Belediye Başkan Adayı Muhittin Özaşkın'a olan ilgi ve desteğin ilçede her geçen gün arttığı gözlemlendi.

Muhittin hocanın Afyonkarahisar Merkez'deki öğretmen arkadaşları ve öğrencilerinin, Şuhut'a gidip hem hocayı ziyaret ettikleri hem de Şuhutlu akrabalarını ziyaret ederek onlardan Özaşkın için destek istedikleri belirtildi.

Şuhutlu vatandaşlar ODAK’a yaptıkları açıklamada, AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu’nun, Milliyetçi Hareket Partisi'nin sevilen adayı Muhittin Özaşkın karşısında zorlandığını ifade ettiler.

Şuhut'un mevcut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un yeniden aday gösterilmemesi ise, parti içerisinde ve Bozkurt'un destekçileri arasında olumsuz tepkilere neden olduğu kaydedildi.

Vatandaşlar memnuniyetsizliklerini ifade ederek, yıllardır bölgenin AK Parti yönetiminde olmasına ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun desteğine rağmen, Şuhut'un beklenen gelişme ve yatırımları elde edemediğini söylediler.

Bölgeye yapılmayan önemli yatırımlar ve Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen bazı olayların sorumluluğunun Şuhut’un sevilen kaymakamına yüklenmesine ve kaymakamın tayininin çıkartılmasına duyulan tepkinin, Veysel Eroğlu’nun yeğeni İbrahim Eroğlu’nu zor durumda bıraktığı belirtildi.

Şışşşt Şışşşt sakin ol sinirlerine hakim ol! Şışşşt Şışşşt sakin ol sinirlerine hakim ol!

Eroğlu’nun belediye başkanı olduğu takdirde siyasi nüfusunu kullanarak tüm halka hükmedeceğini belirten vatandaşlar,  bu durumda Eroğlu'nun belediye başkanlığı yarışında zorlanacağını söylediler.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER