Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'da hayata geçirilen projeleri ve belediye hizmetlerini anlatmak için yatırım tanıtım etkinliklerine devam ediyor. Bu gezilere daha önceden milletvekilleri ve AK Parti Teşkilatı'nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Şimdi ise tur, mahalle muhtarları ile gerçekleştirildi.

"Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberleri gerçeği yansıtmıyor "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberleri gerçeği yansıtmıyor

Başkan Zeybek, inşaatı devam eden bazı vizyon projeleri mahalle muhtarlarıyla birlikte inceledi. Bu gezi programı, Millet Kütüphanesi ve Nikah Salonu projesi ile başlayarak, muhtarların, Belediye Başkan Yardımcısı, daire müdürleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan'ın da katılımıyla 15 farklı noktada gerçekleştirdiği incelemelerle devam ediyor.

PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Gezinin ilk durağı olan Millet Kütüphanesi'nin ardından sırayla Nikah Salonu (AKM), Ambaryolu alt ve üst yapı çalışmaları, kavşak çalışması, Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi, Necmettin Erbakan Spor Salonu, Halk Ekmek Fabrikası, Garnizon Millet Bahçesi, Teleferik, Gastronomi Sokağı, Yoncaaltı Çarşı ve Otopark, M. Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Teknolojik Sera, Saraydüzü Kamp Merkezi ve Atlı Spor Tesisleri ziyaret edildi.

VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Zeybek, mahalle muhtarlarına projelerin son durumu hakkında bilgi verdi ve "Afyonkarahisar için büyük gayret sarf ediyoruz ve çok sayıda vizyon projeyi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları devam eden projelerimiz de var. Seçim vaadimiz olan 37 projeyi hayata geçirdik. Ayrıca, vaat etmediğimiz 74 büyük projeyi de kente kazandırdık. Muhtarlarımızla birlikte yatırımları incelemek istedik. Birçoğu yapılanları ilk defa gördüklerini ifade ettiler. Afyonumuzu hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Zeybek'e Afyonkarahisar'a kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür eden Mahalle Muhtarları, gezdikleri yatırımların bazılarını ilk kez gördüklerini belirttiler. FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran