Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Bolvadin mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Fatih Kayacan, Odada bir dizi değerlendirmelerde bulundu.

Kayacan, ziyarette yaptığı konuşmada cezaevi ve organize sanayi bölgesi arasında bir karşılaştırma yaparak, çalışma şartları ve maaşlar açısından yaptığı tercih sosyal medyada tepkiye sebep oldu.

TERCİH CEZAEVİ

Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda, Kayacan son dönemde yapılan işler hakkında bilgi verdi ve "İşin ehline verilmesi" gerektiğini vurguladı. Organize Sanayi Bölgesi üzerinden yapılan kıyaslamaları eleştiren Kayacan, Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yerlerin tamamen tahsis edildiğine dikkat çekti. Emirdağ OSB'de çalışan sayısını Bolvadin Cezaevinde çalışan sayısıyla karşılaştıran Kayacan, seçim yapılacak olsa Bolvadin Cezaevi'ni tercih edeceğini ifade etti.

Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’ Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’

İŞ BEĞENMEME PROBLEMİ VAR

Kayacan ayrıca su ücretleri konusuna değindi ve iddialara karşın suyun pahalıya satılmadığını, maliyetlerin de göz önünde bulundurulması gerektiğini dile getirdi. İş yerleri ve istihdama yönelik değerlendirmelerde de bulunarak, Bolvadin'de işsizliğin olmadığını, mevcut durumun iş beğenmeme problemi olduğunu vurguladı.

NEDEN EMİRDAĞ TERCİH EDİLİYOR

Kayacan’ın iş beğenmeme sözüne vatandaştan tepki yağdı. Vatandaşlar, “Kayacan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile kendini eş değer tutuyor sanırım. Komşu ilçemiz Emirdağ’a iş için giden pek çok Bolvadinli var. Neden kendi ilçemizde çalışmak yerine Emirdağ tercih ediliyor? Bizlere iş olanağı sağlansaydı iş beğenmeme gibi bir lüksümüz olmazdı” dediler.

TERCİHİ İLE İLGİLİ NE DİYECEKLER

Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan paylaşımda Kayacan'ın cezaevi ile ilgili sözleri, alınan tepkiler üzerine kısaltılarak tekrar yayımlandı.  AK Parti ilçe ve il yönetimleri ile milletvekillerinin, Bolvadin adayları Kayacan’ın bu tercihi ile ilgili ne diyecekleri merak ediliyor.

FATİH KAYACAN

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL