CHP'nin gündeme getirdiği değişim, siyasetin en çok konuşulan gelişmelerinden biri oldu. Meclis grubuna hitap eden Akşener, konuşmasının büyük bir kısmını bu konuya ayırdı ve birçok eleştiri yöneltti.

Akşener, "Türkiye'yi değiştirmek için gösterdiğimiz çaba karşısında bizi hainlikle suçlayan, bizi oyunbozanlıkla suçlayan ve parti içi hesapları Türkiye'nin istikbalinden daha önemli görenler, hafta sonu itibarıyla değişim havarisi oldular. Ben de bir güldüm bir güldüm bir güldüm..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehidin ailesine başsağlığı mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehidin ailesine başsağlığı mesajı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle gündeme gelen Meral Akşener, kendisine yöneltilen eleştirilere de değindi: "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktık diye bize demediğini bırakmayanlar Özgür Özel'in en büyük fanı oldu" dedi.

"Hepsi Kılıçdaroğlu'na en ağır hakaretleri ettiler. Yahu hani yüzde 60 ile kazanıyordu. Hani kola kutusunu koysak kazanıyordu" şeklinde konuşan Akşener, bu sözlere inanamadığı ve 2 rekat şükür namazı kıldığını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultay konuşmasında dile getirdiği 'sırtımdan bıçaklandım' sözlerine de değinen Akşener, sözleri üzerine alınmadığını belirtti ve sert bir çıkış yaptı. Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti fakat hançer işi ortada kaldı. Bensem o, ben bugüne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım, ben kalbine vururum! Arkadan işim yoktur" ifadelerini kullandı. FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran