Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencilerine özel olarak tasarım eğitimi verildi. Etkinlik, AFSÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve Bolvadin SHMYO Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Emre Semiz ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Murat Şen tarafından gerçekleştirildi.

01 4

Yapay Zeka Teknolojisinin Akademik Araştırmalarda Kullanımı Anlatıldı

Kırkgöz Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere yapay zeka teknolojisinin akademik araştırmalarda nasıl kullanıldığı detaylı bir şekilde anlatıldı. Özellikle Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Murat Şen, yapay zeka destekli sunum hazırlama teknikleri üzerine bilgi verdi. Bu sayede öğrenciler, yapay zekâ teknolojisinin araştırma süreçlerinde nasıl kullanılabileceğini daha iyi anlama fırsatı buldu.

03 4

TOKİ ya çözülecek ya çözülecek… TOKİ ya çözülecek ya çözülecek…

Canva ile Yapay Zeka Destekli Tasarım Konusu İşlendi

Eğitimde ayrıca, Canva ile yapay zekâ destekli tasarım konusu da ele alındı. Bu konuda öğrencilere rehberlik eden Öğr. Gör. Emre Semiz, Canva platformunun kullanımıyla ilgili ipuçları verdi ve yapay zeka destekli tasarımın önemini vurguladı. Öğrenciler, interaktif bir şekilde Canva aracılığıyla yapay zekânın tasarım süreçlerinde nasıl kullanılabileceğini deneyimleme şansı elde ettiler.

Bolvadinn (6)Bolvadinn (5)

Kaynak: FATMA SEDA CAN