Bolvadin AK Parti teşkilatlarında il genel meclisi ve encümen listelerinin belirlendiği esnada yeni bir krizin fitilinin ateşlendiği iddia edildi.

Günlerdir pek çok farklı krizle adı anılan AK Parti Bolvadin cephesinde il genel meclisi ve belediye encümeni listelerinin belirlenme sürecinde isimleri olmayan partililerin teşkilata ve AK Parti Bolvadin Belediye Başkanı adayı Fatih Kayacan’a karşı kazan kaldırdıkları ifade edildi.

Belediye encümeni noktasında teşkilatla görüş ayrılığına düşen aday Kayacan’ın liste oluşturmakta zorlandığı ve geçtiğimiz dönem Büyük Birlik Partisi’nin meclisinden bazı isimleri listeye almak istemesine AK Parti ilçe teşkilatında rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi.

Bolvadin Termal Tesisleri Sezona Hazırlanıyor Bolvadin Termal Tesisleri Sezona Hazırlanıyor

Krizi derinleştiren bir başka konu ise AK Parti mevcut İl Genel Meclisi üyelerinin önümüzdeki dönem için törpülenmesi ve Kayacan’a yakın bazı isimlerin aday gösterilmek istenmesi olduğu iddia edildi. Seçim döneminin başından bu yana suların durulmadığı AK Parti Bolvadin teşkilatlarında listelerin bugün teslim edilmesi bekleniyor. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL