Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde bulunan Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri'nde yıpranmış bir Türk Bayrağı'nın dalgalanması, görenlerin tepkisini çekmişti. Sosyal medyada yayılan görüntüler, halk arasında büyük bir hayal kırıklığı ve öfkeye yol açmıştı.

Bayrağımızın bu halde dalgalanmasına göz yumanlara karşı kamuoyunda yetkililerin harekete geçmesi yönünde beklenti oluştuğunu, “Bayrağın görüntüleri ‘Yuh dedirtti’” başlıklı haberimizde yer vermiştik.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

Haberimiz sonrasında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ve AK Partililer jeneratör ve Bayrak temin ederek Çaltepe’ye gittiler. CHP’li İhsaniye belediyesinin yapmadığı ve ilgisiz kaldığı bayrak değişimini AK Partililer yaptılar.

ODAK Gazetesi’nin duyarlı haberciliğine teşekkür eden AK Partililer, ilgisiz kalan İhsaniye Belediye Başkanı ve diğer ilgilileri kınadılar.  FADİME ÖZKARAN   

Editör: Fadime Özkaran