İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu? İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu?

Öğretmenlerin, genç nesilleri ilkeli ve bilgili bireyler olarak yetiştiren kişisel gelişim uzmanları olduğunu belirten Çoban, öğretmenlerin kutsal görevlerini yüksek eğitim idealleri doğrultusunda her türlü zorluğa göğüs gererek yerine getirdiğini vurguladı.

Çoban ayrıca, terörün gölgesinde dahi öğrencilere ışık tutan ve hayatlarını kaybeden öğretmenlere de değinerek, onların anılarının her zaman saygıyla yaşatılacağını söyledi. "Eğitim şehitlerimizi unutmak mümkün değil" diyen Çoban, hayatını kaybeden öğretmenler için rahmet dileklerini paylaştı.

Öğretmenlerin Günü'nü samimiyetle kutlayan Çoban, öğretmenlerin gelecek nesillerin şekillenmesinde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayarak, eğitim camiasına olan destek ve takdirini de dile getirdi. Çoban, öğretmenlerin sadece bilgi aktarmakla kalmadığını, aynı zamanda karakter ve ahlak gelişiminde de temel taş olduğunu belirtti. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran