Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Murat Yeşil'in liderliğinde toplanan haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda, Belediye Başkanı Altuntaş, belediye tarafından sürdürülen projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Toplantıda yapılan ve yapılması planlanan projelerin yanı sıra, belediyenin mevcut faaliyetleri ve gelecek dönemdeki hedefleri de masaya yatırıldı. Başkan Altuntaş'ın sunumu, ilçenin kalkınması için atılan adımları ve uygulamaya konulacak yeni stratejileri kapsamlı bir şekilde ele aldı.

Afyonkarahisar'da Su Kuyusu Kapaklarını çaldılar! Afyonkarahisar'da Su Kuyusu Kapaklarını çaldılar!

AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Murat Yeşil ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, toplumun ihtiyaçları ve beklentilerinin karşılanması doğrultusunda sunulan bilgiler, toplantının verimli geçmesine katkıda bulundu. Toplantı sonrasında yapılan değerlendirmelerde, ilçenin sosyoekonomik gelişimine yönelik olumlu adımların atılmasına olanak sağlayacak projelerin önemi vurgulandı. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran