Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 14 milyon emekliye büyük müjde! Yeni bir karar alan Cumhurbaşkanı, yaptığı açıklama ile 14 milyon 44 bin emekliye sevindirici haberi vermiş oldu. Peki bu haber ne? Emekileri hangi avantaj bekliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne müjdesi verdi? İşte detaylar… 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm emeklilere müjdeli haberi verdi. Alınan bilgilerde, emeklilere 9-10-11 Nisan tarihleri arasında toplam 6700 TL ek ödeme yapılacağını duyurdu. Emeklilerin büyük bir coşkuyla karşıladığı karar kapsamında bugün ödemeler de yapılmaya başlandı. Söz konusu ödemelerin ise kamu bankalarından, nakit avans yöntemiyle alınacağı aktarıldı. 

Emekliler için yeni bir kampanya başlatan kamu bankaları, bu kapsamda nakit avans duyurusu yaptı. Halkbank ya da Vakıfbank üzerinden emeklilerin nakit avans başvurusu yapabileceği aktarılırken, anında onay alındığı da vurgulandı. Emeklilere yönelik yeni bir destek paketi başlatılırken, yaşam standartları da düşünüldü. Emeklerin genel refahını artırmak üzere atılan bu yeni adımlar, sosyal devlet politikaları çerçevesinde önemli bir adımı temsil etmiş oldu. 

6700 TL nakit avans başvurusu nasıl yapılır? 

Halkbank ya da Vakıfbank gibi iki kamu bankası üzerinden yapılabilecek olan başvurularda herhangi bir şekilde şubeye gitmeye gerek kalmayacak. Online bir şekilde yapılabilecek olan başvurular sayesinde emekliler anında ödemelerini de alabiliyor olacak. 

Kakao Fiyatlarında Yeni Gelişme Kakao Fiyatlarında Yeni Gelişme

Kaynak: FADİME ÖZKARAN