Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı katıldı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen söyleşi programına iştirak etti. İlçe stadyumunda yapılan etkinlikte ise Sarı ve Kaymakam Duru, ilçe halkı ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın belediye bandosu eşliğinde okunmasıyla başlayan programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesajı okundu. Günün anlam ve önemine değinen konuşmayı ise Kaymakam Duru yaptı.

"ŞİİRLER VE HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN BEĞENİYLE TAKİP EDİLDİ"

Günün anlam ve önemini anlatan şiirler okunduktan sonra Kır Efeler Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Sunulan gösterilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"CUMHURİYET KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU"

Bolvadin Termal Tesisleri Sezona Hazırlanıyor Bolvadin Termal Tesisleri Sezona Hazırlanıyor

Cumhuriyetimizin Kuruluşu'nun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda dereceye giren takımların kupaları, madalyaları ve katılım belgeleri, Kaymakam Duru, Başkan Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Vurmaz tarafından takdim edildi. Hakemlik görevini büyük bir özveriyle üstlenen Cemalettin Bozkurt ve Gazi Yılmaz'a teşekkür plaketini Belediye Başkanı Nihat Sarı sundu. Ödül takdiminin ardından tören geçişi ile etkinlikler sonlandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan