Yerel seçimlere iki hafta kaldı. Bu kapsamda belediye başkan adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti’nin Çobanlar Belediye Başkan Adayı Sefa Değirmen, belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelerini ODAK’a anlattı. İYİ Partili Değirmen sözlerine AK Partili Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı hedef alarak başladı.

’SAAT GÜNDE İKİ DEFA DOĞRUYU GÖSTERİR’

Bozlar ovası gibi topraklarının tarıma el verişli olduğu yerlerin yeniden tarıma kazandırılması gerektiğini vurgulayan Değirmen, Çobanlar ilçesinde atıl durumda olan yer ve bölgelerin ilçeye kazandırılması gerektiğini ancak mevcut belediyenin 20 yıldır bunu yapmadığını söyledi.

Sefa Değirmen

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

Değirmen, Altuntaş’a sert çıktı: ‘Benim hizmetlerimi rüyalarında bile göremediler’ Değirmen, Altuntaş’a sert çıktı: ‘Benim hizmetlerimi rüyalarında bile göremediler’

Çobanlar Belediyesi borçlu mu? Çobanlar Belediyesi borçlu mu?

Değirmen, ‘’Saat günde iki defa doğruyu gösterir. Ama 20 yıldır AK Parti iktidarında bu kişiler iki defa doğruyu göstermedi. 20 yıldır 2 defa doğru bir şey yapamadılar. Bu nedenle bizim 2004 yılında yapmış olduğum yatırım ve projeler, Japonlarla 2 milyon 650 bin dolara Japon Eğitim Kalkınma projem vardı. Bu projenin içerisinde seralar vardı, termal tesisler vardı ve yaşlılar bakım evleri vardı. Ve bunların yapabileceği, çalışabileceği AR-GE araştırma, geliştirme yerleri vardı. Hayvancılıktan tarıma kadar pek çok projemiz vardı. Birliklerin sulama sistemleri, tarım kooperatiflerin sulama sistemleri vardı. Benim dönemimde bunların açılması gerekiyordu, tesisler hazırdı. Bunları yeniden hayata geçirmek istiyorum’’ diye konuştu.

Kaynak: NURBANU SOY