Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, topluma yönelik sosyal hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Dinar Belediyesi, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği'nin desteğiyle, ilçede eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri için Ödüllü Dinar Belediyesi 100. Yıl Satranç Turnuvası düzenliyor.

Bu heyecan dolu etkinlik, 16-17 Aralık tarihlerinde Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleştirilecek. Katılımcı gençler bu yarışmada yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Turnuva "BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER SENİ BEKLİYOR" sloganıyla duyuruldu. Yarışma sonunda ortaokul ve lise kategorilerinde başarı gösteren ilk dört öğrenciler sırasıyla; birinciye tablet, ikinciye akıllı saat, üçüncüye bluetooth kulaklık ve dördüncüye satranç takımı gibi ödüller verilecektir.

Yarışmaya katılım için bazı şartlar bulunmaktadır.

NOT: Yarışmaya sadece Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Ortaokul ve Lise öğrencileri katılabilir.

Yarışmaya sadece Spor İl/İlçe Spor Müdürlüklerinden çıkarılan TSF lisansına sahip 2023-2024 yılı vizesi yapılmış ve Notasyon yazabilen öğrenciler katılabilir.

Öğrenciler son başvuru tarihi olan 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.00'ye kadar www.afyon.tsf.org.tr adresine online başvuru yapabilirler.

>>TUĞBA ÖZKAN

Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi! Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi!

Editör: Tuğba Özkan