Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya ve Uşak’taki Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) sorun ve önerilerini görüşmek üzere Denizli OSB Konferans Salonunda gerçekleştirilen İstişare Toplantısına OSB Başkan Vekili Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yönetim Kurulu Başkanı Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Yönetim Kurulu Üyesi Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve OSB Bölge Müdürü İbrahim Er ile birlikte katıldı.

İstişare toplantısında Organize Sanayi Bölgesinin taleplerini OSBÜK Yönetimine ileten heyet toplantının devamında Denizli Sanayi Odasının ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz ile görüşmeler gerçekleştirdi.

"YATIRIMCILARI İLÇEMİZE DAVET ETTİK"

Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi! Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi!

Dinarı ve OSB’in yatırım avantajları hakkında bilgi veren Başkan Nihat Sarı, başta tekstil sektörü olmak üzere birçok sanayi dalının etkin ve önemli isimlerini ilçesine davet etti. Program gününün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan