Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) yerel iş dünyası için önemli bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen tanıtım toplantısında KOSGEB'in Yeşil Sanayi Destek Programı detaylı bir şekilde ele alındı.

dinar

Dinar'da Yeşil Dönüşüm: Başkan Sarı, Peyzaj Çalışmalarını Denetledi! Dinar'da Yeşil Dönüşüm: Başkan Sarı, Peyzaj Çalışmalarını Denetledi!

Açılış konuşmasını Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan’ın yaptığı tanıtım toplantısına Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanı Melahat Berber, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim ÇEPNİ katılırken, çok sayıda KOBİ statüsündeki Dinar Ticaret ve Sanayi Odası üyesi katılım sağladı.

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'dan Ramazan Bayramı Temizliği Talimatı! Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'dan Ramazan Bayramı Temizliği Talimatı!

dinar

KOSGEB İl Müdürü Ayşe Yeşim ÇEPNİ, programın ayrıntılarına dair bilgiler vererek, KOBİ'lerin sorularını yanıtladı. Toplantıda ayrıca KOSGEB'in sunduğu diğer hizmetler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

dinar

KOSGEB'in, güneş enerjisi yatırımları için sanayi KOBİ'lerine yönelik finansal destekler saglayacağı vurgulandı. Bu destekler, Güneş Enerjisi Yatırımlarını Destekleme ve Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi proje çağrıları kapsamında işletmelere önemli kaynaklar sunacak.

Başkan Şahin teşekkür etti! Başkan Şahin teşekkür etti!

dinar

Enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlamaya yönelik projeler ile iklime dirençli atık geri dönüşümü, endüstriyel simbiyoz ve döngüsel ekonomi konularında çalışmalar yürüten KOBİ'ler, bu desteklerle yeni bir soluk kazanacak. İşletmeler, güneş enerjisi projeleri için 14 milyon TL'ye, diğer sürdürülebilir projeler içinse 4 milyon TL'ye kadar destek alma şansına sahip olacak.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN