Dinar Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir yemek programı düzenlendi. Programa Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu liderleri, görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı. Günün önemine binaen yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla etkinlik başladı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Kaymakam Kemal Duru, günün anlamı üzerine konuşmalarını yaptı. Konuşmaların ardından program, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu'nun yemek duası ile devam etti.

Şiirler ve müzik eserleri de programın bir parçasıydı. Emekli Öğretmen Dede Cihan tarafından öğretmenler gününe özgü bir şiir seslendirildi, ardından Dinar Marsyas Musiki ekibi bir müzik dinletisi sundu.

Programın en anlamlı noktalarından biri de emekli öğretmenleri anmak oldu. Belediye Başkanı Nihat Sarı, emekli öğretmenlere günün hatırası olarak hediyelerini sunarak, onların değerli katkılarını onurlandırdı. Etkinlik, Dinar toplumu tarafından yoğun ilgi gördü ve sosyal belediyecilik hizmetlerinin güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti. F/Ö

Dinar'ın Önemli Simgelerinden Birisi Yeniden Canlandı! Dinar'ın Önemli Simgelerinden Birisi Yeniden Canlandı!

Editör: Fadime Özkaran