Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dinar'ın Konak mahallesinde tamamlanan 4. Etap konutlarının anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Tören Dinar Belediyesi öncülüğünde düzenlenen özel bir programda sahiplerini buldu.

Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi! Dinar’da polis ekipleri trafiği tehlikeye sokanlara fırsat vermedi!

dinar

Program, Konak Mahallesi'nde yer alan 4. Etap TOKİ Konutları'nda gerçekleşti ve katılımcıların saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı söylemeleriyle başladı. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Kaymakamı Kemal Duru'nun önemi üzerine yaptığı konuşmalar ile devam etti.

dinar

81 adet yeni konutun anahtarlarının teslimi esnasında, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık hazır bulundu. Bu coşkulu tören, konut sahiplerinin heyecanını ve mutluluğunu daha da artırdı.

duru

İlçe Kaymakamı Kemal Duru'nun konuşmasında ise duygusal anlara yer verildi. Duru, şöyle dedi: "Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmak büyük bir mutluluk fakat bir yandan da deprem felaketinden evsiz kalan vatandaşlarımızın akıllarından çıkmıyor. Onların da, yapımı süren kalıcı konutlarına bir an önce kavuşmalarını diliyorum. Bu güzel projede emeği geçen herkese, işçisinden mühendisine, idarecilere ve TOKİ yönetimine, ayrıca yerelde büyük destek veren Dinar Belediyesi, Belediye Başkanımıza ve emekçilere teşekkür ediyorum. Tüm bu çabalarımız, vatandaşlarımızın mutluluğu içindir. Yeni yuvalarınızda sağlıklı, huzurlu günler geçirmenizi diliyorum, hayırlı olsun." şeklinde ifadelerine yer verdi.

sarı

Konutların hak sahiplerine anahtar teslimini Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık gerçekleştirdi.

cdsköjkjlkasl

Kaynak: GAMZE KOÇAK