Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkan adayı Şükrü Pancar, Wyndam Termal Otel’de düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu ve Erkmen Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.

Boş Hamaset Yapmaktan Öteye Geçmek Gerek! (3)

Yoğun bir çalışmanın ardından seçim maratonunun sonuna geldiklerini ifade eden Dişçioğlu, Pazar günü itibariyle bu maratonun tamamlanacağını söyledi. Pazar günü şeffaf, hukuka uygun, seçmen iradesinin bir seçim ortamı için sandık kurulu üyeleri, müşahit ve avukatlarla sahada olacaklarını belirten Dişçioğlu, Seçim sürecinin barış ve sükunet içinde geçmesi temennisinde bulunarak tüm adaylara başarılar diledi.

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

‘’ERKMEN, GÜZELLİKLERİNİ FARKLILIKLARINDAN ALAN BİR BELDE’’

‘’Erkmen, güzelliklerini farklılıklarından alan bir beldemiz’’ diyen Dişçioğlu, ‘’Aşağı mahalle ile yukarı mahallenin ihtiyaçları birbirinden çok çok farklı. Rant kaygısından uzak, halkçı, vatandaşa hizmet için çalışan bir belediyecilik anlayışı için çalışan daha eşit ve daha yaşanabilir bir Erkmen mümkün. Cumhuriyet Halk Partisi, Şükrü Pancar’ın başkanlığında güçlü, işinde uzman, Erkmen’in bölgesel sorunlarına ve bu sorunların çözümüne hakim bir kadro ile belediye yönetmeye hazır’’ dedi.

Dişçioğlu, 1 Nisan itibariyle Erkmen’de Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini inşa edeceklerine inançlarının tam olduklarını vurguladı.

Kaynak: NURBANU SOY