Sosyal medya hesabından yayımladığı veda yazısında doğru kullanımı ‘’Elveda’’ olan kelimeyi ‘’Elvada’ şeklinde yazarak Türkçe’ye verdiği önemi gösteren Afyonkarahisar Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar’a veda ediyor.

Tanır, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Muğla’nın Seyidikemer İlçesinde belediye başkan aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.

Hafta Sonuna Dikkat Hafta Sonuna Dikkat

Özkaya, CHP’yi hedef aldı: ‘Vatandaş CHP’nin gerçek yüzünü unutmaz!’ Özkaya, CHP’yi hedef aldı: ‘Vatandaş CHP’nin gerçek yüzünü unutmaz!’

Mehmet Tanır’ın veda mesajı şu şekilde;

‘’ELVADA AFYON

Afyonkarahisar'da 7 yılı tamamladık. İl Müdürlüğü ekibimizle 7 yıldan beridir Afyonkarahisar'a hizmet etmeye çalışıyoruz. Elhamdülillah devlet büyüklerimizin ve siyasi iradenin desteği, paydaş kurum, kişilerle ve sanat insanlarıyla güzel projelere de imza attık. Kültür ve turizm alanında Afyonkarahisar'ı bir adım öteye taşımayı başardık.

Afyonkarahisar için 7 yıllık yaptığımız çalışmaların yeterli olduğuna, yeni kişilere de fırsat vermek gerektiğine inanıyorum.

Gündemimde emeklilik de vardı. Dostlarımızın ısrarı ve kişisel kararım üzere çalışmaya devam etmeye karar verdim.

Bakanlığımız, siyasi irade ve devlet büyüklerimizden Afyonkarahisar 'dan ayrılma noktasında müsaade istedik. Siz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimden de müsaade istiyorum.

İki ay önce Afyonkarahisar'daki evimi satarak Muğla Seydikemer'e taşındım. Afyonkarahisar'dan ayrılma noktasında ilk adımımızı attık.

Talebimiz doğrultusunda inşallah Ankara’ya görevlendirildik.

Teşekkür

Desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ile Hasan Arslan'a ve önceki dönem Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Müdür ve Başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Turizm Sektörü Temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Konaklama Tesis Sahipleri, Otel Genel Müdürleri, Seyahat Acenteleri, Restoranlar, Rehberler velhasıl tüm turizm sektör temsilcileriyle birlikte emek harcadık. Kendilerine teşekkür ederim.

En önemli teşekkürü birlikte çalışmaktan keyif aldığım İl Müdür Yardımcılarıma, Şube Müdürlerime, Şeflerime, Müze ve İl Halk Kütüphane, İlçe Kütüphane Müdürlerime, İl Müdürlüğü Merkez ve Müze ile İl, İlçe Kütüphanelerde çalışan Uzman, Memur ve İşçi tüm mesai arkadaşlarıma başarı hikayesini yazarken yanımda aşkla çalıştıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kendimi Afyonkarahisar'ın bir hemşehrisi olarak kabul ediyorum. Ömrümüzün önemli bir zamanını vakfettiğimiz Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hürmetlerimi sunarım. Varsa haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Basınımızın fedakâr çalışanları ilimizi tanıtma, kültür ve sanatı yayma, turizmi geliştirme noktasında her zaman yanımızda oldular kendilerine teşekkür ederim.

Saygılarımla Afyonkarahisarlı aziz hemşehrilerime ve tüm dostlarıma duyurulur. “Baki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş...” ELVADA AFYON...’’

mehmet tanır

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ