Yerel seçim çalışmaları kapsamında Evciler, Dazkırı ve Dinar Haydarlı Beldesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, buralarda vatandaşlara AK Parti Belediye Başkan Adayları ile birlikte yapacakları çalışmaları anlatarak destek istedi.

ali özkaya

Ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya’nın hedefinde CHP adayları vardı. CHP’nin hiçbir yerel yönetimde başarılı olamadığını vurgulayan Milletvekili Özkaya, “Bırakın Afyonkarahisar’ı, 25 yıldır yönettikleri Eskişehir ve İzmir’de gözle görülür bir eserleri ne yazık ki yok. İstanbul ve Ankara’da ise mevcut hizmetleri bile devam ettiremiyorlar. Milletimiz bunlardan buralarda bezmiş durumda. Afyonkarahisar’da ise CHP’nin kurumsal olarak kazanabileceği bir seçim bölgesi yok, ancak yalana, iftira ve dezenformasyona öyle bir sarılıyorlar ki, milletimiz bunların gerçek yüzünü unutacak zannediyorlar” dedi.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

MİLLETİMİZE BOL KESEDEN SÖZ VERİYORLAR

CHP’nin tüm vaatlerinin hayal olduğunun ve gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığının altını çizen Milletvekili Özkaya, “İstanbul başta olmak üzere Ankara, Mersin gibi büyük şehirlerde DEM Partisi ile yaptıkları kirli ittifakı gizlemek adına, milletimize bol keseden söz veriyorlar. Şuanda Mecliste aktif milletvekili olan bazı CHP’lilerin Atatürk aleyhinde, Türkiye Cumhuriyeti ve devletimizin bütünlüğü aleyhinde açık beyanlarına, DEM Partililerin açık devlet karşıtlığına ses çıkaramayanlar, başka yalanlara sarılıyorlar. Milliyetçilik kuru hamaset ile olmuyor, icraatle, söylem ve duruş ile oluyor. Türk milletinin kanayan yarası Karabağ’ın 30 yıllık işgaline son verilirken, CHP’li Milletvekilinin ‘Türkiye Azerbaycana askerli yardım yapıyor’ diye şikayetine sesi çıkmayanların bugün çok sesi çıkmasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.

ali özkaya

AK PARTİ 60 SEÇİM BÖLGESİNDE İDDİALI

AK Parti’nin 60 seçim bölgesinde iddialı olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, “AK Parti olarak Afyonkarahisar’da Uluçay Başkan ile geriye kalan 59 seçim bölgesinde adaylarımız ile halkımıza hizmet etmeye talibiz. Biz kuru hamaset ile değil, bugüne kadar yaptıklarımız ile milletimizin huzurundayız. Milletimizin bir tercih hakkı var, ya yerel yönetimler ile merkezi hükümetin uyumunu, daha çok hizmet ve yatırımı seçecek ya da beceriksiz liyakatsız ellere belediyeleri teslim edecek. Biz Milletimizin tercihine her zaman saygılıyız, onların tercihi başımızın üstündedir. İnşallah AK Parti’mizin kalesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kale gibi duran milletimiz bu seçimde de bizleri mahcup etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN