Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Milletvekili Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uluçay adına vatandaşlardan destek istedi. Milletvekili Özkaya, Organize Sanayilerinde hızla genişlemesi ve Afyonkarahisar 2. OSB bölgesinin aktif hale gelmesi durumunda, her sektörde olacağı gibi nakliye sektöründe de hızla gelişmeler sağlanacağını söyledi.

Eleştiri Bombardımanına Tuttu (1)

Milletvekili Özkaya, ‘’Afyonkarahisar AK Parti, hükümetinin desteği ve yereldeki siyasetçilerin birbirleri ile olan uyumları akabinde son yıllarda çok büyük yatırımlara ev sahipliği yaptı ve bölgesinde ön plana çıkan bir il olmayı başardı. Çok şükür bugüne kadar verdiğimiz tüm vaatlerimiz hemşerilerimizin gözü önünde birer yatırıma dönüştü.  Önümüzdeki süreçte de, Milletvekilleri olarak bizler ve hükümetimiz Başkan Adayımız Hüseyin Uluçay’ın tüm vaatlerinin arkasında olacağız’’ dedi.

ÖZKAYA, KÖKSAL’I HEDEF ALDI

Milletvekili Özkaya’nın hedefinde CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal vardı. Milletvekili Özkaya, CHP’nin adayı Köksal’ı eleştiri bombardımanına tuttu.

Eleştiri Bombardımanına Tuttu (2)

Özkaya, Köksal’ın vaatlerini abartılı bulduğunu söyleyerek CHP’nin kazandığı ilçelerde 5 yıldır ne yaptıklarını sordu. Özkaya, ‘’Seçim işi ortaya vizyon koyma, yapılabilecek işleri vaatte bulunma işidir. Şimdi Afyonkarahisar’da hayal vaatlerde bulunma modası oldu. Bakıyoruz mesela CHP’li adayımız uçuyor da uçuyor. Hayal satmak bedava nasıl olsa. Kaynak var mı desek kaynakları yok. Kim destekleyecek bu işleri desek belli değil. Bizde buradan soruyoruz CHP Afyonda ilk defa mı seçime giriyor, ilk defa mı bir yerel yönetime talip oluyor? 2019 dan beri koskoca iki tane ilçe belediyesi vardı ellerinde. CHP’nin şuan ki Afyonkarahisar adayı da Milletvekili ve Grup Başkan vekiliydi. Hani bu ilçelerde nereye ne yapmışlar çıksınlar açıklasınlar’’

‘İMAMOĞLU’NDAN FIRÇA YİYİP CEVAP BİLE VEREMEDİ’

Köksal’ın son günlerde gündemden düşmeyen sözlerine ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, ‘Partiden git’ dediği sözlerine imada bulunan Özkaya, ‘’Efendim ben Mansur Yavaşla görüştüm de önümüzdeki dönemde bize destek verecek. Mansur Yavaş 5 yıl boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmadı mı? Bugüne kadar İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den bu ilçelere ne getirdiniz de bundan sonra ne getireceksiniz?  Meydanda Ekrem İmamoğlun’dan fırça yiyip cevap bile veremeyen birisi nasıl onlardan destek alacak?’’ ifadelerini kullandı.

Taytak talepleri Bakan Özhaseki’ye iletti! Taytak talepleri Bakan Özhaseki’ye iletti!

Eleştiri Bombardımanına Tuttu (3)

ARSLAN’DA KÖKSAL’I HEDEF ALMIŞTI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan’da dün Köksal’ı hedef almış ve muhalefetin her seçim iktidar hayali kurmasına rağmen yaptıkları anketlerle kendi yalanlarına kandıklarını söylemişti.

Milletvekili Arslan, Afyonkarahisar’da belediye başkanlığı makamını eş başkanlarıyla yönetmenin hayalini kurmaya başladıklarını, aynı zihniyet, Mayıs seçimlerinde de dokuz seçim kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı ilan etmiş olmalarını ancak seçimi kazanamadıklarını söylemişti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ